event

Varmt välkommen! Nu startar jag Kroppsligt IQ, digitala kurser på Zoom. Det blir mina, sedan 2004 samlade erfarenheter om att göra din vardag högkvalitativ.


Kroppsligt IQ – När rörelse och tanke blir ett.
 

När du rör dig och tänker får det konsekvenser. Kommunikationen har stor betydelse och din kropp svarar dig, väldigt bra och ibland mindre bra. Varför blir det så här? Hur och vad kan vi göra åt det? Det ska den här kursen handla om.

Min tanke är att du ska få användbara verktyg så du kan göra det du vill, tänka stort och fritt, känna dig som den du vill vara. Det kallar jag för Kroppsligt IQ.

Första kursen handlar om huvudet, trots allt händer det en del där inne. varje kurs är på ca 3 timmar så vi hinner med det vi ska. Till handling, vi börjar med huvudet!

Varmt välkommen! Nu startar jag Kroppsligt IQ, digitala kurser på Zoom. Det blir mina, sedan 2004 samlade erfarenheter om att göra din vardag högkvalitativ.Kroppsligt IQ – När rörelse och tanke blir ett.
 

När Huvudet mår bra.

 • Varför är du i stress? Jag vill ge dig chansen att vara utan stress och att finna dig själv.

 

 • Varför det har så stor effekt på din kropp när du tänker som du gör.

 

 • Varför din whiplashskada är mer eländig än den behöver vara och vad du kan göra åt det.

 

 • Hur du lossa dina spända käkar så att du känner hur lätta de är, väldigt effektivt.

 

 • Att du kan välja hur du vill må …

 • Varför det ibland blir för mycket att ta in information från människor och vänner i din närhet och hur du på ett bra sätt kan hantera det.

 • Varför det ibland är bättre att göra ingenting, när det omöjligt att slappna av.

 • Att din tanke kan ge dig sådan glädje.
Kurs Nr. 2

När Bålen mår bra

 

 • När du förstår hur muskulaturen mellan revbenen påverkar ditt rörelsemönster kommer du att älska denna övning, kanske undra varför jag int ha gjort detta tidigare?

 • Att det gör så stor skillnad hur du sitter och hur du sitter med kroppen i balans. Hur du sitter gott och varför du får ont? Här får du känna skillnaden.

 • Prova rörelser som gör dig smidig och rörlig när du behöver vara det. Enkelt och effektivt, du behöver int ens byta om. Varför vara stel?

 • Bålen har en stor betydelse, både för huvudet och bäckenet. Här går vi igenom varför den har det och hur vi kan påverka den.

 

 • Varför eller mer hur du kan gå så att musklera arbetar med dig i varje steg du tar, följer med dig mer än att motarbeta och skapa obalans. Händer oftare än du tror..

 • Hållning och axlar är det många som undrar över och varför vi ibland får ont i dem. Hur du skapar spänning och hur du kan göra för att slippa det.

 • Tänk vilken skön känsla att känna dig orörlig och veta hur du kan göra för att bli rörlig igen.


Samma inledning, tidsåtgång och pris som ovan.


Vänligen

Svante Karlsson
Föreläsning:

Praktisk ergonomi

Föreläsning på ca 40 min


Sedan 2003 har jag studerat testat och behandlat mina kunder och mitt mål har alltid varit att kunden ska klara sig på egen hand, smärtfri och behaglig. Vi påverkas mycket av hur vi rör oss, både i hemmet och i våra arbeten, men också hur vi är som personer. Många gånger går vi i mot oss själva i hur vi vill vara eller omedvetet rör oss, kanske bara av ren vana så vi alltid har gjort. Men om det ger oss belastningar på olika vis, bryter ned oss, så kan vi göra annorlunda. Om det handlad min föreläsning Praktisk Ergonomi om.

Hjärtligt välkomna
Företagsbehandling


Företagsbehandlingar, när jag kommer till er.

Ett besök kan ha olika inriktningar. Beroende på syftet.

En skön behandling kan vara för avkoppling.  En annan kan vara för fysiska besvär, eller ren praktisk ergonomi, Jag lär ut hur det är att gå sitta lyfta och ha en kropp som följer dagens rörelser. Att variera kan ibland vara det ultimata för företaget då vi kan använda lite av varje gå runt bland anställda och ta hand om praktisk ergonomi eller ta dem till massagebänken för mer behandling.


Kontakt för offert:

Mail: svante@masseramera.com

Mobil. 070-2205745