Syfte

Varför?

Jag vill öppna ett samarbete mellan läkarvården och försäkringsbolagen.

Jag vill på allvar bana vägen för det arbete vi gör med smärtlindring och rehabilitering och säkerställa komplementärmedicinen för att uppnå bästa resultat för den enskilde individen.

Mina Behandlingsformer


Med mina olika behandlingsformer såsom – Klassisk massage, cirkulations- och nervbanemassage och neuromuskulär terapi, har det blivit så att jag i större utsträckning blandar de olika terapiformerna för absolut bästa resultat. Mina kunder tycker att det fungerar alldeles utmärkt.

Allt ifrån fibromyalgi, utbrändhet, whiplashskador, artros, inflammationer, tennisarmbågar, golfarmbågar, hälsporrar etc.


Svante kan verkligen förstå sig på mina krämpor och hjälper mig fantastiskt bra i stunden och lär

mig hur jag själv bäst ska träna/göra i vardagen!

Han ger sig inte förrän jag bekräftar att jo nu

känns det bättre!

Kan varmt rekommendera den bäste massören jag besökt - Svante!

Marie


Tennisarmbåge och axelproblem fixar världens starkaste Svante

Johan


Svante har vad jag skulle kalla världens bästa affärsidé. Och vad andra skulle kalla världens sämsta. Hans mål är att du ska bli bra igen, få ordning på vad det nu är som inte fungerar, inte sätta upp dig på en regelbunden ”en gång i månaden tid” och casha in...

Jag har träffat många olika professioner i ”hälsobranshen”: sjukgymnaster, naprapater, läkare, massörer, kiropraktorer mm. men Svante är den som jag ständigt kommer tillbaka till. För han är mycket mer än bara en massör. Och han har, hittills, alltid kommit på ett sätt att fixa mina bekymmer. Jag har gått till Svante, till och från, i över fem år och alltid blivit nöjd.

Nu senaste gången hade jag problem med en fot, en stortåled för att vara exakt. I över ett år har jag susat runt och besökt sjukgymnast, läkare, röntgen, knaprat smärtstillande, antiinflammatoriskt... Jag har fått sluta springa, anpassa min vardag, har haft svårt att gå i skor. Det har varet en lång resa och jag hade väl börjat förlika mig med tanken ”Ja, men det kanske inte går att få ordning på denna fot... suck”. Jag hade träffat Svante några gånger under året(3-4 gånger kanske..?). Men när vi väl sågs ville jag fixa lite på flera olika ställen. Till slut bestämde vi oss för att göra ett sista försök med foten och lägga en hel timma fokuserat bara på den. Det kändes jättebra när jag gick därifrån, men två dagar senare var det det samma känsla igen. Det informerade Svante om...
Svante: Det där är en reklamation. Kom hit igen så gör vi ytterligare ett sista försök.
(Jaha, okej då, tänker jag. Du har ju redan fixat flera andra omöjliga saker tidigare. Så kanske, kanske, kommer du även kunna fixa denna, men vågade inte hoppas.) Bokade upp mig på tre tider inom loppet av en vecka och det gjorde susen. Det låter verkligen för bra för att vara sant. Men efter att inte ha kunnat gå på över ett år utan att få en dunkande, inflammerad led så kände jag eufori. Det var ett lyckorus som spred sig genom kroppen när jag efter andra träffen kände efter och förvånat insåg, ”Nej, det gör inte ont längre.”

Jag har och har haft mycket värkproblematik på grund av överrörlighet. Har där med knaprat en del smärtstillande. Men med hjälp av övningar från Svante har jag endast kvar en bråkdel av den smärta som jag tidigare behövde förhålla mig till. Primärvården tillhandahåller recept och det är jag tacksam för. Men jag är än mer tacksam för Svante som jag ser som ett fint komplement till det. För mig är Svante någon som löser problem istället för att lindra symptom.

I mina ögon har Svante hög trovärdighet och behandlar sin kunder med stor omtanke. Jag kan varmt rekommendera dig att boka in en timma eller två och se om detta är något som kan hjälpa dig.

Fantastiskt resultat

Ellenor


Svante är genuin ärlig snäll rakt på sak det hjälper ger trygghet

Barbro


Kommer från en timmes behandling idag. Och vikten behandling!! Håller med dig, det är inte en vanlig massage. Han ser hela människan och jädrar va mycket som hände! Jag trodde jag skulle behöva boka ett par tre ggr men det tror jag inte behövs. Så om jag nu inte behöver så mycket fix så vill jag att alla med fysiska problem går till Svante!

lisa


Hej! Välkommen hit!


År 2003 avslutade jag min karriär som ställningsbyggare. Jag fick Meniere syndrom, en yrselåkomma som gjorde det omöjligt för mig att hålla balansen på ställningsplanken, jag behövde göra annat. Mina vänner har alltid sagt att jag har bra händer så jag utbildade mig till massageterapeut.


Lärde mig olika tekniker att arbeta med, för hälsporrar, golfarmar, fibromyalgi och allt möjligt. Men vi är ju alla olika så ibland behövde jag utveckla mina utbildningar för att finna fler möjligheter att göra nytta med. Massagen blev EN del i behandlingen. Jag blev MasseraMera.

Att också bygga pondus arbeta med stress, praktisk ergonomi och sunt förnuft.


De olika metoderna växer in i varandra och skapar nytt när så behövs. Så när du ber om behandling, låter vi syftet avgöra hur den blir.


Kul att ha dig här, välkommen tillbaka!