Syfte

Varför?

Jag vill öppna ett samarbete mellan läkarvården och försäkringsbolagen.

Jag vill på allvar bana vägen för det arbete vi gör med smärtlindring och rehabilitering och säkerställa komplementärmedicinen för att uppnå bästa resultat för den enskilde individen.

Mina Behandlingsformer

 

Med mina olika behandlingsformer såsom – Klassisk massage, cirkulations- och nervbanemassage och neuromuskulär terapi, har det blivit så att jag i större utsträckning blandar de olika terapiformerna för absolut bästa resultat. Mina kunder tycker att det fungerar alldeles utmärkt.

Allt ifrån fibromyalgi, utbrändhet, whiplashskador, artros, inflammationer, tennisarmbågar, golfarmbågar, hälsporrar etc.

 

Svante kan verkligen förstå sig på mina krämpor och hjälper mig fantastiskt bra i stunden och lär

mig hur jag själv bäst ska träna/göra i vardagen!

Han ger sig inte förrän jag bekräftar att jo nu

känns det bättre!

Kan varmt rekommendera den bäste massören jag besökt - Svante!

Marie

 

Tennisarmbåge och axelproblem fixar världens starkaste Svante

Johan

Hej! Välkommen hit!

 

År 2003 avslutade jag min karriär som ställningsbyggare. Jag fick Meniere syndrom, en yrselåkomma som gjorde det omöjligt för mig att hålla balansen på ställningsplanken, jag behövde göra annat. Mina vänner har alltid sagt att jag har bra händer så jag utbildade mig till massageterapeut.

 

Lärde mig olika tekniker att arbeta med, för hälsporrar, golfarmar, fibromyalgi och allt möjligt. Men vi är ju alla olika så ibland behövde jag skruva lite på mina utbildningar för att finna fler möjligheter att göra nytta med. Massagen blev EN del i behandlingen. Jag blev MasseraMera.

Att också bygga pondus arbeta med stress, praktisk ergonomi och sunt förnuft.

 

De olika metoderna växer in i varandra och skapar nytt när så behövs. Så när du ber om behandling, låter vi syftet avgöra hur den blir.

 

Kul att ha dig här, välkommen tillbaka!

© 2018 Massera Mera

Adress

Boställsvägen 7

702 27 ÖREBRO

Telefon

070 - 220 57 45

 

E-post

svante@masseramera.com

Öppettider

Mån - Ons: 08:00 - 20:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 18:00